Welkom bij Fiduccia

Introductie van Fiduccia BV

Welkomswoord

Welkom op de website van Fiduccia B.V. Een relatief jong bedrijf doch met een schat aan ervaring.

Binnen Fiduccia BV kunt u 2 activiteiten vinden. Binnen Fiduccia Interim & beheer worden interim en (tijdelijke) beheerstaken uitgevoerd voor en bij kleine tot middelgrote organisaties. Fiduccia Electronica richt zich op handel in electronische componenten (semiconductors) en is tevens officieel distribiteur van zekeringen binnen de Benelux van het fabrikaat 

 

Profiel

De oprichter en eigenaar van Fiduccia BV is Willem Boorsma, geboren in 1965. Na een jarenlange carriere binnen de Belastingdienst is hij in 1999 gestart met het opzetten van een eigen onderneming. Hierdoor maakte hij kennis met de diverse takken binnen de dienstverlening en electronica. Het idee was dan ook geboren om die 2 aspecten samen te voegen binnen Fiduccia BV. Waar handelsbedrijven/distribiteurs slechts gericht zijn op het halen van grote winsten, richt Fiduccia BV zich op het ontwikkelen van een relatie met de opdrachtgever, met als doel de vestiging van een vertrouwensband voor langere termijn.

Uitdaging:

In de semiconductorhandel proberen wij met de klant mee te denken. Onze uiteindelijke uitdaging is om de klant de complete zorg uit handen te nemen voor de toelevering van zijn artikelen. Dit houdt in een goede planning en duidelijke afspraken met zowel de klant als de leverancier. Vanwege goede contacten en grote afnames kan de prijs, ook voor de Nederlandse klanten, laag gehouden worden.